آموزش، یادگیری و توسعه منابع انسانی در ورزش
ناهید قوی پنجه؛ مریم حسینی؛ حلیمه پیری
چکیده
هدف: این پژوهش با هدف طراحی الگوی پستمدرن مسیر شغلی در سازمانهای ورزشی انجام شد.
روش شناسی: روش اجرا از نوع کیفی و با رویکرد تحلیل مضمون بود. مشارکتکنندگان شامل اساتید مدیریت ورزشی، مدیران و کارشناسان سازمانهای ورزشی بود. معیار ورود به تحقیق شامل تجربه کافی در حوزه مدیریت ورزشی، آشنایی با مباحث آموزش منابع انسانی، سابقه پژوهشی ...
بیشتر
هدف: این پژوهش با هدف طراحی الگوی پستمدرن مسیر شغلی در سازمانهای ورزشی انجام شد.
روش شناسی: روش اجرا از نوع کیفی و با رویکرد تحلیل مضمون بود. مشارکتکنندگان شامل اساتید مدیریت ورزشی، مدیران و کارشناسان سازمانهای ورزشی بود. معیار ورود به تحقیق شامل تجربه کافی در حوزه مدیریت ورزشی، آشنایی با مباحث آموزش منابع انسانی، سابقه پژوهشی یا اجرایی مرتبط با سازمانهای ورزشی، و توانایی درک و تحلیل مسائل مربوط به توسعه مسیر شغلی در سازمانهای ورزشی بود. همچنین، مشارکتکنندگان میبایست بهطور فعال در فرآیندهای آموزشی یا مدیریت منابع انسانی مشغول به کار باشند تا بتوانند بهطور مؤثر در تحلیل موضوع پژوهش مشارکت کنند. این معیارها تضمین میکنند که افراد انتخابشده تسلط کافی بر مسأله پژوهش داشته و بتوانند دیدگاههای تخصصی و کاربردی در مصاحبهها ارائه دهند. بر اساس شاخص اشباع نظری و با روش نمونهگیری هدفمند، مجموعاً 14 مصاحبه صورت گرفت. ابزار اصلی پژوهش، مصاحبه اکتشافی نیمهساختاریافته بود.
یافتهها: در تحلیل یافتههای تحقیق در مورد طراحی الگوی پستمدرن مسیر شغلی در سازمانهای ورزشی، مشخص شد که عوامل متعددی بر تدوین این الگو تاثیرگذار هستند. این عوامل شامل شبکهسازی و کارآموزی، مهارتهای تخصصی، استقلال در طراحی شغل، ادغام فناوری، انعطافپذیری شغلی، پیشرفت حرفهای مداوم، استفاده از تجربیات شخصی، تطبیق ویژگیهای فردی با ویژگیهای شغلی و رشد پایدار مسیر شغلی میباشند.
بحث و نتیجه گیری: سازمانهای ورزشی باید با ایجاد فرهنگ منعطف و حمایت از نوآوری، بر توانمندسازی کارکنان از طریق یادگیری مداوم و تقویت ارتباطات حرفهای تمرکز کنند تا رشد استراتژیک و پایداری سازمان تضمین شود.
فناوریهای نوین و شبکههای اجتماعی و توسعه منابع انسانی در ورزش
مریم حسینی عسگرآبادی؛ مسعود دارابی
چکیده
هدف: هدف این پژوهش شناسایی شاخصهای پایداری هوشمند در سازمانهای ورزشی است که با تمرکز بر مدیریت استراتژیک منابع انسانی و تحول سازمانی انجام میشود.
روش شناسی: پژوهش حاصر از نوع مطالعات کیفی و با استفاده از روش دادهبنیاد و رویکرد ساختگرای چارمز انجام شد. دادهها از طریق مصاحبههای نیمهساختاریافته با مدیران و کارشناسان منابع ...
بیشتر
هدف: هدف این پژوهش شناسایی شاخصهای پایداری هوشمند در سازمانهای ورزشی است که با تمرکز بر مدیریت استراتژیک منابع انسانی و تحول سازمانی انجام میشود.
روش شناسی: پژوهش حاصر از نوع مطالعات کیفی و با استفاده از روش دادهبنیاد و رویکرد ساختگرای چارمز انجام شد. دادهها از طریق مصاحبههای نیمهساختاریافته با مدیران و کارشناسان منابع انسانی در ادارات ورزش و جوانان کشور جمعآوری شد و نمونهگیری نظری با روش اشباع نظری (14 نفر) انجام گردید.
یافته ها: نتایج تحقیق نشان داد که شاخصهای مدیریت استراتژیک منابع انسانی در سازمانهای ورزشی شامل برنامهریزی استراتژیک، جذب و توسعه استعدادها، ارزیابی عملکرد و ایجاد انگیزه برای حفظ منابع انسانی است. تحول سازمانی از طریق ساختار نوآورانه، توانمندسازی کارکنان، مدیریت تغییر و افزایش همکاریهای بینسازمانی حاصل میشود. پایداری هوشمند با تمرکز بر فرهنگ سازمانی پایدار، نوآوری در استراتژیهای پایداری، تأمین منابع و مشارکت در طرحهای اجتماعی تقویت میشود.
نتیجهگیری: نتایج تحقیق نشان داد که یکپارچگی بین مدیریت استراتژیک منابع انسانی، تحول سازمانی و پایداری هوشمند، موجب ارتقای عملکرد، انعطافپذیری و تابآوری سازمانهای ورزشی میشود. این همافزایی، زمینهساز توسعه پایدار و تحقق اهداف بلندمدت در محیطهای پیچیده و رقابتی است.
شیرین زردشتیان؛ مریم حسینی
چکیده
هدف: در دنیای امروز که دنیای سازمانها است، با بهوجود آوردن معنویت در کار، کارکنان به تلاش و کوشش تمایل زیادی دارند و بیشتر با اهداف سازمان و مأموریت آن عجین می شوند. لذا این تحقیق با هدف بررسی نقش مولفههای سبک رهبری اصیل بر معنویت در کار کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان کرمانشاه انجام شد. روش شناسی: روش تحقیق توصیفی- پیمایشی است ...
بیشتر
هدف: در دنیای امروز که دنیای سازمانها است، با بهوجود آوردن معنویت در کار، کارکنان به تلاش و کوشش تمایل زیادی دارند و بیشتر با اهداف سازمان و مأموریت آن عجین می شوند. لذا این تحقیق با هدف بررسی نقش مولفههای سبک رهبری اصیل بر معنویت در کار کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان کرمانشاه انجام شد. روش شناسی: روش تحقیق توصیفی- پیمایشی است وجامعه آماری تحقیق را تمامی کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان کرمانشاه (228 نفر) تشکیل داد. نمونه آماری براساس جدول کرجسی و مورگان به تعداد 163 نفر و به صورت تصادفی- خوشهای تعیین شد. جهت گردآوری داده ها، از پرسشنامه استاندارد رهبری اصیل آولیو (2007) و معنویت در کار میلیمن و همکاران (2003)، استفاده شد. پایایی ترکیبی و روایی همگرایی و واگرایی پرسشنامه ها مورد سنجش و تایید قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل دادهها، از مدل معادلات ساختاری و تحلیل مسیر به وسیله نرم افزار پی ال اس استفاده شد.یافته ها: یافته های تحقیق حاکی از آن بود که، مسیر مؤلفههای ﺟﻨﺒﻪ اﺧﻼﻗﻲ، خودآگاهی، پردازش متوازن و شفافیت رابطه در کار به ترتیب با ضریب معناداری 20/2 ، 33/3 ، 00/2 و 54/7 ، بر معنویت در کار کارکنان تاثیر گذار هستند.نتیجه گیری: مدیران ادارات ورزش و جوانان باید بهطور اهم برای ایجاد معنویت در کار به رهبری اصیل خصوصاً مؤلفهی شفافیت رابطهای آن توجه ویژه داشته باشند، تا شاهد شکوفایی کارکنان در فضای امن کاری باشند. و موجبات پیشرفت و بهبود عملکرد سازمان را فراهم کنند.